Σχετικά με το επαναληπτικό μάρκετινγκ

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με τον ιστότοπό σας ή την εφαρμογή σας για κινητές συσκευές. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε με στρατηγικό τρόπο τις διαφημίσεις σας, ώστε να τις βλέπουν αυτά τα είδη κοινού, καθώς οι χρήστες περιηγούνται στο Google ή στους ιστοτόπους των συνεργατών του. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το επαναληπτικό μάρκετινγκ αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας ή υπενθυμίζει στα συγκεκριμένα είδη κοινού να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Οφέλη

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να αυξήσετε τη δραστηριότητα πωλήσεων, να προσελκύσετε εγγραφές ή να προωθήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, το επαναληπτικό μάρκετινγκ μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό στοιχείο της διαφήμισής σας. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του επαναληπτικού μάρκετινγκ:

  • Άμεση προσέγγιση χρηστών/Στόχευση την πλέον κατάλληλη στιγμή: Μπορείτε να προβάλετε τις διαφημίσεις σας στους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας, όταν αυτοί πραγματοποιούν αναζήτηση κάπου αλλού και είναι πιθανότερο να προβούν σε μια αγορά. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τους πελάτες να σας βρουν, προβάλλοντας τις διαφημίσεις σας σε αυτούς, όταν αναζητούν ενεργά την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google.
  • Στοχευμένη διαφήμιση: Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ, για να διαφημιστείτε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ που στοχεύει τους χρήστες που προσέθεσαν κάτι στο καλάθι αγορών, αλλά δεν ολοκλήρωσαν μια συναλλαγή.
  • Προσέγγιση μεγάλης κλίμακας: Μπορείτε να προσεγγίσετε τους χρήστες που περιλαμβάνονται στις λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ, σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν, καθώς περιηγούνται σε πάνω από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές για κινητές συσκευές.
  • Αποτελεσματική τιμολόγηση: Με την αυτόματη υποβολή προσφορών, μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής απόδοσης καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ. Η υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο υπολογίζει τη βέλτιστη προσφορά για τον χρήστη που προβάλλει τη διαφήμισή σας, βοηθώντας σας να κερδίσετε στη δημοπρασία διαφήμισης με την καλύτερη δυνατή τιμή. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη χρήση της δημοπρασίας του Google.
  • Εύκολη δημιουργία διαφημίσεων: Δημιουργήστε δωρεάν διαφημίσεις με κείμενο, διαφημίσεις με εικόνα και διαφημίσεις βίντεο, χρησιμοποιώντας τη Συλλογή διαφημίσεων. Συνδυάστε μια καμπάνια δυναμικού επαναληπτικού μάρκετινγκ με τις διατάξεις της Συλλογής διαφημίσεων, για να κλιμακώσετε όμορφες διαφημίσεις σε όλα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
  • Στατιστικά στοιχεία καμπάνιας: Θα έχετε στη διάθεσή σας αναφορές για την απόδοση των καμπανιών σας, για τα σημεία όπου εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, καθώς και για το ποσό που πληρώνετε.